KulinerPaling Mengerikan di China - Spot adalah satu kewajipan yang mesti sentiasa
dipenuhi oleh segala makhluk yang hidup, termasuk manusia. Tanpa apa-apa
perintah manusia secara semulajadi akan berasa lapar dan mula mencari makanan
untuk dimakan. Oleh itu jangan terkejut jika banyak orang hari ini ketagih
apabila dimakan, walaupun bersedia untuk perjalanan di seluruh dunia untuk
mencuba pelbagai hidangan istimewa di setiap negara.
Dengan
semua perkembangan semasa, kita boleh tahu makanan apa yang sedang popular atau
unik yang pasti lidah sangat menarik untuk rasa. Kini terdapat pelbagai jenis
masakan yang unik baru muncul. Bahkan beberapa bahan-bahan asas untuk membuat
hidangan yang lebih pelbagai. Hanya, bagi sesetengah masakan terdapat beberapa
hidangan yang dibuat dengan bahan-bahan yang sadis dan asas yang luar biasa.
Di
bahagian-bahagian yang berlainan di dunia terdapat beberapa hidangan yang
dibuat dalam yang sangat kejam dan sadis. pembuat dikenali sadis kerana makanan
ini untuk menyeksa haiwan sebelum memasak, lebih melampau ada makanan yang
menggunakan bahan-bahan asas janin. Ia tidak masuk akal benar-benar, tetapi ia
benar-benar berlaku.
Seperti
makanan atau masakan di bawah, yang akan membuat anda rasa tidak suka dan
berfikir kembali untuk makan mereka sekali mereka tahu bagaimana untuk membuat
dan bahan-bahan asas yang digunakannya. Berikut adalah barisan melampau masakan
yang paling dahsyat di dunia, sila didengar:
Ortolan -
Perancis
Pernah
dengar burung Ortolan? Jika anda yang lama untuk tinggal di Perancis, pasti
tahu masakan popular ini. Tukang masak Perancis membuat makanan dipanggil
Ortolan ini dengan mencari burung. Selepas burung kecil dengan badan yang seberat
kira-kira 2 auns ditangkap, tukang masak langsung menusuk mata dan makanan
kekerasan untuk burung kecil mempunyai berat badan 2-4 kali lebih berat.
Apabila
siap, tukang masak akan memperkenalkan Ortolan ke Armagna (sejenis minuman
keras). Selepas burung itu telah mati lemas, tukang masak akan membakar
kira-kira 6-8 minit supaya masak dan sedia untuk dimakan.
Foie Gras -
Perancis
Culinary Paling
Extreme dan Terrible di Dunia
Hampir
seperti memasak Ortolan, Foie Gras jadi sebagai keterangan jika tukang masak
Perancis gemar mendera haiwan untuk menikmati masakan yang lazat. Foie Gras
sendiri dibuat daripada hati (hati) dari angsa atau itik.
Tetapi
untuk sampai ke layak jantung, angsa atau itik ia perlu menjalani penyeksaan
dengan kekerasan-makan jagung hati berlemak sehingga mereka melonjak enam kali
lebih besar!
Angsa
atau itik hati selepas ia dianggap mencukupi, tukang masak akan menghentikan
penyeksaan haiwan yang tidak bersalah mempunyai untuk membunuh mereka dan masak
hati mereka untuk dipersembahkan kepada umat manusia.